Sa prvim tropskim jutrom budi se i Konoba Akustik u Sutomore... Ovo je jedini naš restoran koji radi sezonski i to od početka juna do kraja septembra. Kao što se iz svake kuće sa prvim sunčanim danima svako domaćinstvo trudi da što više vremena provede u svome dvorištu i u njega prenese sve svoje navike... Konoba Akustik je uspela da u svoje dvorište – potpuno prirodnu baštu pod vedrim nebom prenese prepoznatljivu atmosferu... Kafansku tamburašku muziku... Svako veče... Kuhinju prilagodi mediteranu, ali i zadrži tradicionalnu kuhinju za one koji ne mogu bez 10 upola sa lukom. 

Sutomore je jedno od najpopularnijih letovališta Crne Gore, poznato po velikoj plaži i bogatom noćnom životu. Za sve Vas koji ni na odmoru ne možete bez vaše Konobe Akustik, za vas koji niste bili u beogradskoj Konobi Akustik ovo je idealan spoj prelepog morskog okruženja, mediteranske i domaće kuhinje, etno stila i vojvodjanske tamburaške muzike.

 

Restoran Konoba Akustik Vam nudi ishranu na bazi pansiona ili polu pansiona, kao i smeštaj svih kategorija po popularnim cenama.

Pun pansion uključuje smeštaj i tri obroka u restoranu Konoba Akustik Sutomore.

 

Doručak (slani, slatki, kajgana, mini pica, kačamak...), hleb, kafa, čaj, mleko...

Ručak čorba, glavno jelo (gulaš, pasulj, musaka, ćufte...), salata, hleb.

Večera roštilj, salata, hleb.

 

Poštovani, u prilici smo da Vam ponudimo smeštaj u više vila u centru Sutomora i tri obroka u Konobi Akustik. Cene su od 25e do 45e po osobi dnevno, u zavisnosti od odabrane vile. Sve vile se nalaze u centru Sutomora, u mirnoj ulici. Svaki apartman ima sopstveno kupatilo, klimu, internet...

Udaljenost od mora je najviše do 400m.

  

Deca do 3 godine ne plaćaju, od 3 do sedam pola cene, starija od 7 puna cena.

Konoba Beograd

Preko dana možete uživati u tradicionalnoj domaćoj kuhinji, vrhunskih kuvara Konobe Akustik.
Svako veče atmosferu upotpunjavaju tamburaši.

Konobu Akustik Zlatibor

Ukoliko Vašu svečanost organizujete u bilo kom drugom prostoru tim konobe Akustik će na Vaš zahtev organizovati bilo koju vrstu keteringa. Dopustite da za Vas organizujemo sve vrste proslava.

Facebook Konoba Akustik

Adresa

Sutomore: Šetalište, Kej Iva Novakovića bb

Kotor: Dobrota donji put BB