Sa prvim tropskim jutrom budi se i Konoba Akustik u Sutomore... Ovo je jedini naš restoran koji radi sezonski i to od početka juna do kraja septembra. Kao što se iz svake kuće sa prvim sunčanim danima svako domaćinstvo trudi da što više vremena provede u svome dvorištu i u njega prenese sve svoje navike... Konoba Akustik je uspela da u svoje dvorište – potpuno prirodnu baštu pod vedrim nebom prenese prepoznatljivu atmosferu... Kafansku tamburašku muziku... Svako veče... Kuhinju prilagodi mediteranu, ali i zadrži tradicionalnu kuhinju za one koji ne mogu bez 10 upola sa lukom. 

Sutomore je jedno od najpopularnijih letovališta Crne Gore, poznato po velikoj plaži i bogatom noćnom životu. Za sve Vas koji ni na odmoru ne možete bez vaše Konobe Akustik, za vas koji niste bili u beogradskoj Konobi Akustik ovo je idealan spoj prelepog morskog okruženja, mediteranske i domaće kuhinje, etno stila i vojvodjanske tamburaške muzike.

 

Restoran Konoba Akustik Vam nudi ishranu na bazi pansiona ili polu pansiona, kao i smeštaj svih kategorija po popularnim cenama.

Pun pansion uključuje smeštaj i tri obroka u restoranu Konoba Akustik Sutomore.

 

Doručak (slani, slatki, kajgana, mini pica, kačamak...), hleb, kafa, čaj, mleko...

Ručak čorba, glavno jelo (gulaš, pasulj, musaka, ćufte...), salata, hleb.

Večera roštilj, salata, hleb.

 

Cena za punpansion je 25e

Cena za polupansion je 22e 

 

Restoran se nalazi na samom šetalistu na stotinak metara od mora. Odlikuju nas kako domaća tako i mediteranska kuhinja. Možemo se pohvaliti da jedini u Sutomoru imamo svakog dana tamburaše. 

 Posedujemo dve vrste smeštaja:

Prvi se nalazi na 15min (pešaka od obale, bez uspona, 900m od centra Sutomora, 1100m od restorana, 1300m od plaže). Dočekaće Vas ljubazni domaćini, koji su uglavnom raspoloženi da svoje goste ako za to ima potrebe odvezu sopstvenim autom do plaže. Smeštaj je novije gradnje i raspolaže sa:

 

  • 6 x dvokrevetna soba odvojenim krevetima
  • 6 x dvokrevetna sa francuskim ležajem
  • 3 x trokrevetna
  • 1x četvorokrevetna

 

Besplatan parking i internet.

Sobe su po principu “dve sobe jedno kupatilo”.

Druga varijanta smeštaja je apartmanskog tipa, udaljena je svega 200m od mora i u neposrednoj je blizini restorana. Doplata za ovaj smeštaj je 3e dnevno.

  

Deca do 3 godine ne plaćaju, od 3 do sedam pola cene, starija od 7 puna cena.

Konoba Beograd

Preko dana možete uživati u tradicionalnoj domaćoj kuhinji, vrhunskih kuvara Konobe Akustik.
Svako veče atmosferu upotpunjavaju tamburaši.

Konoba 32, Pančevo

S ciljem da oživimo duh skadarlije u Pančevu uz tradicionalnu muziku i jedinstvenu domaćinsku atmosferu, činimo da gosti koji nas posete uživaju u svakom trenutku koji provedu sa nama...

Konoba 32 Zlatibor

Ukoliko Vašu svečanost organizujete u bilo kom drugom prostoru tim konobe Akustik će na Vaš zahtev organizovati bilo koju vrstu keteringa. Dopustite da za Vas organizujemo sve vrste proslava.

Facebook Konoba Akustik

Adresa

Sutomore: Šetalište, Kej Iva Novakovića bb

Kotor: Dobrota donji put BB